MEN HALLÅ REGNET!!!

Alltså, nu tycker jag att regnet tog i lite väl mycket! Som jag skrev i mitt förra blogginlägg, det vore önskvärt om regnet kunde hålla sig undan ett tag. Och vad händer? Hela himmelen öppnar sig och det sker med blixtar och dunder!

'
Jag hade för ovanlighetens skull plattat mitt hår (sådant hår skolom icke möta väta). Tänkte dra ner på stan och titta på kk-joggen. Men det gick inte att gå ut! Alltså, vi hade inte gått ut vare sig jag plattat håret eller inte.


Jag menar, vi snackar hagel här!


Så vi ändrade kvickt våra planer. Jag satt vid fönstret (i mitt plattade hår) och försökte fånga blixtar med kameran. Coco förberedde sig mentalt på att Uffe med sonen Ludde skulle komma hem till oss efter att ha genomfört en blöt kk-jogg.


Jag lyckades till slut (efter att ha suttit som en märklig räka i soffan) fånga en fjuttblixt med kameran. Jisses vad fort det går när det blixtrar! Jag måste träna upp min reaktionsförmåga... Sen kom Uffe (som tvingats bryta efter halva loppet, pga luftrörsfel och megaregn) och hans son (som genomfört loppet som en riktig hjälte) och vi hade dundermysigt ihop med prat, musik, mat och dryck.

Bra tisdag!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0