SVÅRA KONTAKTPROBLEM

sladdEn bild säger mer än tusen ord. Så här får ni mer än femtusen ord om min familjs svåra kontaktproblem. Det är uppenbarligen inte bara ute på vintervägarna man ska akta sig för att få sladd. Och ni kan väl se dammråttorna som en nyårsbonus. (Observera att dessa bilder endast är från vårt vardagsrum)
sladdsladdsladdsladd

TV-SPELSFEBER

Jag och min make är noga med att våra barn inte spenderar för mycket tid vid dator eller tv-spel. Ty för mycket skärmtid är inte nyttigt vare sig för kropp eller knopp.

Idag när jag och sonen kom hem efter en shoppingrunda i Norrköping så möttes jag av en make med extremt kort stubin. Vad jag än sa så tycktes det irritera honom, jag hade liksom ingen chans. Vanligtvis skulle detta gjort mig helt vansinnigt ledsen. Men tack och lov insåg jag kvickt att min vanligtvis så fromme man led av tv-spelsfeber.

Det är möjligt att min makes röda ögon avslöjade honom, eller så är jag bara ovanligt klok. Äsch, vi satsar på en kombination för enkelhetens skull. Efter en god middag bad jag honom vänligt men bestämt att ta en långpromenad i friska luften. Han tittade en smula förläget på mig och nickade, förmodligen förstod han varför jag kom med detta förslag.


När maken lämnat hemmet frågade jag dottern om hon och hennes pappa hade spelat Guitar Hero hela eftermiddagen, och jajjamän, så var fallet.

Efter promenaden var min make lite piggare och vänligare. Tack och lov. Tv-spelsfeber är inte att leka med!

ATT JOBBA MED SIG SJÄLV...

Det är svårt att komma överens, särskilt med sig själv...

bröllop

Jag har insett,
hör och häpna, att det inte alltid är min man som har fel när vi så att säga "diskuterar". Jag har insett att det inte endast är min man som behöver justera sitt sätt att samtala för att göra sig förstådd. Jag har insett att det kanske inte alltid är helt lätt att begripa vad jag menar, när jag inte ens gör det själv.

Jag har insett en hel del grejer. Därmed icke sagt att jag gjort något åt saken än. Var sak har sin tid...

RÄKNINGARNA BETALDA

ljus jagNu är räkningarna betalda... Och det är ju bra... Hurra... Och pengarna räckte... Och det är väl roligt antar jag... Hurra igen då...

Och jag tror att Thomas och jag kan åka till London, enligt plan, i mitten av januari, och vi kommer nog ha råd att betala hotellet... Hurra...

Men tänk om man kunde få bli lite överraskad av antalet sedlar i plånboken någon gång! (Ja, nu var det en bildlig önskan, för man har ju oftast inte sedlar i plånkan, man använder ju kort).

Och jag klagar inte. Jo, det gör jag ju. Jag minns när jag och Charlie levde på existensminimum. Det var inte en bit av en kaka inte. Knappt en smula. Och nu har jag en fet heltidslön (fet och fet...) och ibland lite exrainkomster. Men... Ja...

Mycket vill ha mer?

JAG AEROBICADE MIG IDAG!

Idag tog jag mig iväg till ett Aerobic 1-pass på Friskis och Svettis. Alldeles ensam, helt utan stöd. Sååå läskigt! Eller, jag var ju inte ensam på själva passet alltså. Men, jag hade ingen kompis med mig. Äh, ni kanske fattar!

Det är jätteroligt att röra på sig i grupp, till musik. Jag älskar det. Och då är det ju bara korkat att inte hålla på med det! Eller hur?

Nu håller jag bara tummarna för att jag fortsätter gå dit... Tänk att det kan vara så svårt att ha disciplin fast det gäller något man gillar. Mycket märkligt.

friskis och svettis logotype

GÄDDHÄNG ÄR EN OMÖJLIGHET

Min tioåriga bonusdotter tittade på mina överarmar och sa:
"Du har gäddhäng"

Jo, det kan inte förnekas. Efter en stund tillade hon:
"Men gäddhäng kan inte finnas"

Nähä, och varför inte det, undrade jag och försökte le lite fint fast jag avskyr att bli påmind om mina rejält tilltagna överarmar.

"För gäddor har inga byxor"

Då skrattade jag halvt ihjäl mig...
gäddhäng

JULFÖRGIFTAD

Nu är det dags att påbörja avgiftning! Under ett par dagars tid har kroppen fått stå ut med choklad, fett, salt, socker, alkohol och stress. Nu ska man försöka få kroppen att åter bli normal.

Det är helt sjukt vad vi utsätter oss för under julhelgen. Rena rama självplågeriet. Och visst kan vi säga att all mat vi proppar i oss är god, att det är så hääärligt med julbordet och allt annat. Men jag tycker knappast vi ser nöjda ut när vi flåsar i tv-soffan och paltkoman är i full blom. Resåren spänns i midjan och man tänker "varför...?".

Så.... nu ska jag var snäll mot min kropp. Snäll, snäll, snäll. Och jag ska försöka att inte röra askarna med choklad som finns lite överallt i mitt hem. Inte röra... Fy, fy... Snäll var det. Japp.
tjock tant

UNDERBARA JULKLAPPAR

Nu har vi kommit hem efter ett mycket trivsamt julfirande hos mina föräldrar i Östra Vingåker. Julbordet var smaskigt och julklapparna sååå bra! Tomten var dessutom den gulligaste vi någonsin haft.

Tack och lov fick vi ett alldeles komplett Guitar Hero World Tour, med trummor och hela tjolabaloet. Det lär bli liv på Mårdstigen i mellandagarna...

mazurka på sängkantenDen skojigaste presenten fick jag och Thomas av storebror Jens. En samling gladporr på dvd minsann. Vad sägs om titlar som "Hoppla på Sängkanten", eller "Rektorn på Sängkanten", vi får heller inte glömma "Mazurka på Sängkanten".

Mamma visade sig också vara bevandrad i porrens värld. "Åh, jag har sett Långt ner i halsen" utbrast hon glatt. Jag vet inte om det jag som inbillar mig, men nog är det skilland på porr och porr?

GOD JUL!!!

uppesittarkväll
Med denna underbara bild, tagen för ungefär en timma sedan vid vår uppsittarkväll, vill jag önska alla bloggläsare en riktigt GOD JUL!!!

På bilden ser man hur min son Charlie, tio år, somnat i en ganska så annorlunda ställning, efter en hel kvälls bingolottande...

Min mamma ser desto piggare ut.
Men skenet bedrar, hon är faktiskt också helt slut.

Hur kan man bli annat än trött när man ätit, ätit och åter ätit och dessutom glott på Lotta Engberg i timme efter timme...

VILKEN IDIOTFILM!

d-warIdag såg jag filmen D-war. Och det måste vara en av de sämsta filmerna som finns! Historien läcker som ett såll, och det... Ja, det är så kasst så man smäller av!

Exempel:
Huvudkaraktärerna är jagade av världens största orm. Hjälp, hjälp, hjälp. Varje gång ormen är ikapp måste den stå och väsa fyra fem gånger och sen precis när den ska hugga, eller vad den nu ska göra, så blir den distraherad av något preciiis lagom länge för att huvudkaraktärerna ska hinna fly. Denna procedur upprepas ett antal gånger. Det roliga är att helt plötsligt hinner huvudkaraktärerna hoppa in på ett café för att ta en fika. Mitt i flykten! Men preciiis när de druckit sin kopp kaffe och lämnar caféet så kommer ormen... Suck...

Det här är alltså bara ett exempel, det finns hur många fler situationer som helst när man bara känner att LÄGG AV!!!

Jag ger ändå filmen ett poäng av fem möjliga. För det finns en hel del fina effekter i filmen. Och det är ju kul...

Men jisses vad det stör mig att denna films budget förmodligen hade kunnat bekosta ett hundratal bra filmer istället.

URK!!!

MIN LJUVLIGA JULIGA MONOLOG

Nu har jag och min käre make varit på julkonsert i Vingåker. Det hör inte till vanligheterna att vi besöker sådana evenemang. Men den här gången bestod ensemblen av människor vi känner. En av de medverkande, Sven Boräng, skulle dessutom läsa en monolog som jag skrivit. Då är det klart man måste kolla läget, inte sant?

Sven läste min monolog på ett alldeles strålande vis. Han nyanserade texten helt briljant! Det är första gången jag upplevt att en av mina texter kommer till sin rätt så mycket att den faktiskt blir bättre än jag kunnat tänka mig den i mitt huvud! Jippi!
Sven BorängSven Boräng

Agneta Welander var med på konserten. Hennes röst användes mer till tal än sång, och det är smart. För Agneta har en underbar berättarröst. Det är inte utan att man tänker på Astrid Lindgrens stämma. Mysfaktorn steg i kyrkan när Agneta tog till orda.

Så var Johanna och Thomas Widén med också. Ett känt musikerpar från Vingåker som jag verkligen tycker om. Jag har arbetat med dom förut, och det var jättekul att se dom igen! En del människor bara gillar man ni vet.

En höggravid Mia Poppe och en teatralisk Niklas Strand bidrog också till programmet med julsånger av allehanda slag.

Åh... Mys... Mums... Hurra... Jag blir så lycklig när jag tänker på vad Sven gjorde med min text. Mys...

JULKONSERT

Ikväll ska jag och min man på julkonsert! Det är ett gäng vi känner som har knåpat ihop ett program de ska uppträda med i Vingåker.

Det kuligaste är att jag har en monolog med! Sven Boräng ska framföra en text jag skrivit. Hi, hi... Så himla spännande. Monologen handlar om någon som tror sig stå äver alla måsten kring jul. Denne någon förvånas och förfäras över alla som pyntar, shoppar, stressar och så vidare. Samtidigt förstår vi, genom små avslöjande meningar, att personen det handlar om är precis lika fast som alla andra.

Jag ÄLSKAR när jag skrivit något och sen får se det live.

Sven Boräng
(Sven Boräng)

Åh, ni får gärna tala om vad ni tycker om min nya blogg-design!


Vi har bunkrat film!

Nu har min make och jag precis återvänt från videobutiken. Vi har hyrt inte mindre än sex filmer! Helgen är räddad.

Vi har hyrt:

FUNNY GAMES
Amerikansk eller brittisk thriller från 2007

Dold identitetDOLD IDENTITET
Italiensk thriller från 2006         4 poäng av 5
 
D-WAR
Amerikansk action från 2007     1 poäng av 5

NAPOLEON DYNAMITE
Amerikansk komedi från 2004   3 poäng av 5

HAPPY ENDINGS                             
Amerikansk komedi från 2005   4 poäng av 5


DE ANDRAS LIV

Tyskt drama från 2006

Betyg kommer efterhand.


MANUS TILL VÅREN 2010

Jag
Jag har idag börjat skriva manuset till Kulturskolans jätteföreställning våren 2010.

Man kan ju tycka att det är ett tag kvar, att det kanske inte är så bråttom. Men, då har man fel, fel fel!

I Kulturskolans jätteföreställningar medverkar cirka 500 elever. Det är inget litet projekt vi snackar om alltså. Här ska spelas musik, dansas, skådespelas och tillverkas scenografi och massa annat.

Manuset måste var klart supertidigt. För det är först efter att manuset finns färdigt som vi kan ta ut låtar, arrangera om dom så de passar elevorkestern. Låtarna måste bli färdiga tidigt, för dansarna måste ha exakt rätt antal takter att tillverka koreografier till. Sen ska det övas, övas och åter övas.

Till slut sätts alltihop samman i Duveholmshallen i Katrineholm. Våren 2010 kommer Katrineholmarna att få uppleva en underbar föreställning. Om allt gått enligt plan...

Så därför har jag nu påbörjat historien om... "Tiden vi inte minns".

DAGENS LISTA


Här kommer dagens lista, alldeles stulen av Helle!

Dagens humör:
Ganska stabilt och lätt positivt.

Dagens ont: Höger pekfingertopp och magen.

Dagens klädsel:
Dagens kläder Foto: Carenina


Dagens smink:
Inte ett smack.

Dagens frisyr:
Stort brunt hårspänne som håller undan luggen.


Dagens händelser:
Hm... Städningen av festlokalen kanske. Eller bowlingen kanske...


Dagens borde-ha-gjort:
Börjat på två olika manus.


Dagens bästa:
Åh. Jobbmötet. Eller fotot i Frotté kanske!


Dagens låt:
Carol of the bells!


Dagens kommentar:
"För länge, länge sen. Före Justin Timberlake..."


Dagens roligaste:
Ja... Vad kan det ha varit... Pepparkakan från Ciro var rolig!


Dagens tråkigaste:
Städningen av festlokalen.


Dagens favorit/er:
Mitt nya smeknamn MISSE!


Dagens elakaste:
Lärare som säger att deras elever kommer bli ensamma lastbilschaufförer i framtiden. Fast det var inte idag. Det var kanske i förrgår. Men det var så elakt så det liksom spiller över till idag.


Dagens finaste:
Mina raggsockor.


Dagens hetaste:
Bowlingskorna!


Dagens saknad:
PENGAHAHAAAR!


Dagens längtan:
Harmoni.


Dagens inköp:
Skumraketer.


Dagens slutsats:
Om Jocke var ett djur skulle han vara en Eckoj...  fniss


FÖRÄNDRAS JAG ALDRIG?!

Jag, på dagis
På julfesten igår anordnades en trivsam tävling. Alla lämnade in en bild på sig själv från när man var liten. Man skulle helst bara vara ett par år gammal, max tio.

Sen fick alla gäster titta på bilderna och försöka lista ut vem som var vem. Hur svårt som helst! Men Charlie och jag fuskade, så vi vann ändå. Mohaha!

Men det märkliga var att alla, ALLA, visste vilket foto som var mitt. Bilden är inte den som ni ser här, utan en där jag är två eller tre år gammal och är typ ännu sötare än på bilden här ovan. Men, hörrni... Jag kan ju knappt själv se att det är jag, vare sig på bilden ovan eller på den som var med i tävlingen! Vad är det som är så avslöjande?!
MORANISSE

Moranisse
DENNA SHOT INTOGS IGÅR PÅ JOBBETS JULFEST. Någon som känner igen denna dryck? På bilden är den väldigt lik en Hot Shot. Ni vet, en sån där med kaffe, guillano (heter det va?) och grädde.

Men detta är en MoraNisse! Visst klingar det redigt svenskt? I botten har man en smula Likör 43 (som absolut inte stavas så, men äsch...). Mellanlagret består, hör och häpna, av blåbärssoppa. Och så toppar man det hela med lätt vispad grädde. MUMS!

Det var milt och smarrigt vill jag lova!

Det var allt från Jennys drinkskola för den här gången. Ha en fin onsdag!

Gårdagens lärdom: Det är klurigt att tillverka och få till lagren i ett 40-tal MoraNissar med hjälp av ett kaffemått.

MARDRÖMMAR

Bild på en hund som sitter fastkilad mellan två träd.
Jag har mardrömmar nästan varje natt.
Naturligtvis är det väldigt jobbigt. Men om man ska säga något positivt om mina mardrömmar så är det att dom aldrig upphör att förvåna.

Det är inte så att jag drömmar samma dröm varje natt. Oh, nej. De skräckfyllda historierna är väldigt olika. Sist sulle jag ta mig över ett träsk. Problemet vara bara att en slags anordning med roterande, sylvassa blad, var upphängd i vattnet. Och att ta sig över träsket utan att bli strimlad i småbitar verkade vara en omöjlig uppgift. Hur det gick? Det får man ju aldrig riktigt veta. Jag vaknar precis när det är som läskigast.

Nätterna före träskdrömmen hade jag för ovanlighetens skull samma tema på mina mardrömmar tre nätter i rad. Temat var "fastklämd i trä".

Första natten skulle jag ta mig från ett hus till ett annat.
Den enda vägen var förstås vindsvägen. (Drömmar är inte särskilt logiska) Jag var tvungen att krypa eftersom det var lågt till tak. Ju, närmare det andra huset jag kom desto trängre blev det. Trätaket rörde snart vid min rygg och jag fick börja åla mig fram och lägga huvudet på sidan för att inte fastna. Jag kunde känna det dammiga trägolvet mot min kind. Det fanns ingen möjlighet att återvända, det gick bara att försöka komma framåt. Jag insåg att jag skulle fastna och jag gjorde allt jag kunde för att inte drabbas av panik. Så förstod jag också att det förmodligen skulle komma spindlar krypandes mot mig vilket ögonblick som helst... Huggarns.

Andra natten gick jag i skogen. Det var mörkt och fuktigt. Jag skulle ta mig fram till ett hus. När jag vandrade mot huset upptäckte jag att träden liksom formade en slags tunnel jag var tvungen att ta mig igenom. Stammarna var böjda så att tunneln blev smalare och smalare. Det gick inte att vända om, jag var tvungen att ta mig framåt, mot huset. Det blev svårare och svårare att ta sig någonstans och jag kände hur tunneln skulle sluta sig framför mig, kring mig, innan jag skulle få möjlighet att nå fram till mitt mål. Jahapps...

Så var det en natt till. Hm... Vad var det ni igen? Jo! Jag var på Kapp Ahl! Och så fick jag gå ut på lagret, för jag kanske kände någon i personalen. De ville visa sitt nya rum som de hade byggt! Rummet var stort och luftigt, byggt av ljusa, obehandlade träplankor. Det fanns visst en fin naturutsikt tror jag. Jaha, det här var ju ett annorlunda rum tänkte jag. Så plötsligt blickar jag upp mot taket och upptäcker att det har samma material som övriga rummet. Jag blir kallsvettig då detta innebär att rummet ser ut som en låda. Sen är det lite konstigt, för rummet är på något sätt format i olika nivåer, lite som en bastu där bänkarna liksom är inbyggda i själva rumskuben. Äh... På något sätt inser jag att jag inte kommer komma ut från den här trälådan. Jag känner mig liten som Alice i Underlandet när hon ätit en knasig kaka. Fast samtidigt upplever jag rummet som trångt. Och för att ge drömmen lite extra krydda, så hade jag inga trosor på mig och skämdes över att behöva visa rumpan när jag bokstavligen försökte klättra på väggarna iklädd endast en kort svart klänning. Där var jag, fast i trälådan, för alltid.

Så! Hörrni drömtydare därute! Vad betyder detta?!


Årets julkalender, flipp eller flopp?

SVTs julkalender Skägget i brevlådan.Nå, vad säger vi om SVTs julkalender Skägget i brevlådan?

I vår familj är vi ganska överens om att vi gillar kalendern. Den traditionella julstämningen lyser förvisso med sin frånvaro. Det finns ingen snö, ingen natur, inga levande ljus. Allt ser plastigt, sterilt och märkligt ut. En värld uppbyggd inomhus, i grunden färglös men pyntad med detaljer i skarpa kulörer.

Historien går ut på att jultomten är kidnappad. Tre udda figurer försöker lösa mysteriet. Kan Ägghuvudena ligga bakom tomtens försvinnande?

Vår familj, tillika testpanel, består av mig, min man, Carenina tio år och Charlie tio år. Den enda som inte är helt såld på årets kalender är Carenina. Hon har inte utryckt sitt missnöje, men hon är den som skyndar långsammast fram till tv:n. Vänta förresten, igår blev hon lite ledsen när hon missade ett avsnitt. Fast inte så farligt.

Vår familj ger nog kalendern ungefär 7,5 päng av tio möjliga, Inte så pjåkigt!

SNÄLLA TOMTEN, GE SONEN RÄTT PAKET!

guitar heroJag har plötsligt insett att det är möjligt att min son inte får Guitar Hero World Tour i julklapp... Han har önskat sig det, men det är inte alltid man får allt man vill ha av tomten. Sonen kommer säkert få många roliga saker, så han blir nog inte så ledsen även om han inte får GH World Tour.

MEN JAG DÅ?!! JAG VILL JU SPELA! MOÄÄÄÄ...

Jag är rädd nu.

BARNVÄNLIGA VÄDERLÅTAR EFTERLYSES

Ett regnigt IrlandI vår ska Kulturskolan (mitt jobb) åka ut på turné i Katrineholms kommun. Vi ska spela musik och teater för barn i sjuårsåldern.

Temat på föreställningen är "Väder" (Därav det inspirerande Irlandsfotografiet). Nu ska jag skriva manus. En väldigt rolig uppgift, men jag skulle behöva hjälp med att komma på vilka barnlåtar det finns som handlar om väder! Tänk om jag skulle missa något riktigt guldkorn.

Har du något förslag på vädermelodier som passar för barn?

MITT TATUERINGSPROJEKT

Min tatuering.Detta är tre tatueringar. Den första syns inte längre. Den gjorde jag när jag var fjorton... En skum kompis, som förmodlig behövde pengar till knark och andra nyttigheter, hade köpt en tatueringsmaskin. För 75 kronor karvade han in en banderoll med mitt namn på min axel. Otroligt fult.

Jag gömde min axel i flera år. Till slut visade jag min synd för mina föräldrar. Tillsammans gick vi till en läkare för att få tatueringen borttagen. Men, tyvärr var det ingen tjänst dom erbjöd längre om inte tatueringen satt i pannan typ...

Men efter några år, jag vet inte exakt när. Kan det varit fem, sex år sedan kanske? Så tatuerade jag över min äckliga knarkarbanderoll. En färgglad fisk pryder sedan dess min axel. Ni kan kanske föreställa er vilken lättnad detta inneburit!

Nu i oktober, var jag och min son på Irland. Då skuttade jag spontant in hos en lokal tatuerare som kompletterade min kroppsmålning med en underbar stjärna. Så mysigt!

Nu har jag och sonen bestämt att varje gång han och jag är utomlands tillsammans ska vi bygga ut tatueringen.

Min tatuering har gått från att vara något skamfullt till att vara något... som känns riktigt bra på många plan!

HATADE TELEFONFÖRSÄLJARE

Jag och mina älsklingspyjamasbyxor
Ni har säkert inte kunnat undgå telefonförsäljarna som tycks husera i Sveriges varenda galleria.

"Tjejen! Du tjejen, vad ringer du med för abonnemang idag?"

Skit i det du äckelpelle, tänker jag och går vidare med bestämda steg. URK, säger jag. DUBBELURK!!!

Idag stod jag inne på gallerian Kvarnen i Katrineholm för att dela ut pepparkakor. Jag var utklädd till TomteNissa, en överdrivet hurtig sådan. Många upplevde nog mig näst intill lika störig som de två telefonförsäljande killar som stod stationerade ett par meter ifrån mig. Men mina pepparkakor var åtminstone gratis. Dock skall erkännas att jag var jobbigt klämkäck...

Jag kunde inte motstå frestelsen att fråga telefonförsäljarna om hur pass arga människor har blivit på dom. Vad har dom för rekord liksom?

Den ene killen berättade om någon äldre man som skrikit "FAR ÅT HELVETE!!!" och andra trevligheter. Men telefonförsäljarkillen skrattade mest åt det hela.

De andra killen hade blivit mordhotad. En överförfriskad man, möjligen påtänd också, hade sagt "Jag ska döda dig..." Hm... Mysigt...

Båda telefonförsäljarkillarna var uppriktigt förvånade över hur illa en del betedde sig mot dom. "Vi gör ju bara vårt jobb" sa de. "Är man inte intresserad är det bara att gå vidare".

BIFFIG MIDDAG

IDAG TILLVERKADE ALLA I FAMILJEN SINA EGNA BIFFAR!

Mina egentillverkade biffar
Mina biffar var dom absolut godaste. Enligt mig i alla fall... Jag hade lök, ost och bacon i mitten. SMASK! Jag gav mina biffar 9 poäng av tio möjliga.

Charlies egentillverkade biff
Charlie tyckte att hans biffar var smarrigast. Han hade ost i själva smeten och en ganska riklig mängd peppar. Han gav sina biffar 9,5 poäng av tio möjliga.

Careninas egentillverkade biff
Carenina tyckte naturligtvis att hennes biffar var bäst! Dom smaksattes med dijonsenap och massor med pizzakrydda. Hon gav sina biffar tio poäng av tio möjliga.

Thomas egentillverkade biff.
Thomas föredrog sina kikärtsbiffar framför biffar gjorda av före detta levande varelser. Han gav sina biffar åtta poäng av tio möjliga. Vi andra var inte direkt avundsjuka på Thomas kreationer, men å andra sidan dreglade inte Thomas direkt när han tittade på våra underbara biffar...

Till biffarna serverades ett supernajsigt potatismos.


Min mamma är raggsockskonstnär!

raggsockor socka garn
Min mamma har stickat dom här raggsockorna till mig. Hon är helt otrolig!

The Hills, harmlöst eller farligt?

Snälla, hjälp mig om du kan!

Om du känner till MTVs serie The Hills får du gärna berätta lite om den för mig. Är den på låtsas eller på riktigt? Är den lämplig att titta på om man påverkas ganska lätt, av exempelvis dåliga förebilder..? Om man typ är i puberteten och sånt liksom?

Harmlös eller farlig? Vad tycker du?!

The Hills
The Hills-karaktärer.


Jag möttes av snögubben!

När jag kom hem efter jobbet idag så möttes jag av en underbar snögubbe på tomten.
Det var sonen som gjort den efter skolan.

Man blir varm i hjärtat.
Snögubben min son tillverkade idag, 12 december 2008.

Välkommen till min nya blogg!

Hej... :)
jenny wistbacka

RSS 2.0