Allsångsglädje i Katrineholm

Igår var jag på Gabriels allsångskväll på Djulö i Katrineholm. Vilken höjdare! Vilken kvalitet! Vilken stämning!

Toppengäster (Magnus Carlsson, Carola, Carin Widén) och härliga allsånger, bra ljud och fin miljö. Entrén kostade endast hundra kronor för vuxna och femtio för barn. Lät man bara bli att köpa något att äta och dricka på plats så var det riktigt billigt.

Gabriel Forss ledde hela evenemanget med stor säkerhet och med en glädje som smittade av sig. Det finns ingen som helst anledning för Katrineholmarna att bege sig till Skansen för att sjunga allsång, allsången på Djulö håller samma kvalitet.

Jag hoppas verkligen Gabriel fortsätter med det här, sommar efter sommar efter sommar. Jag hoppas biljettpriserna fortsätter vara lika låga och jag hoppas Katrineholmarna fortsätter komma.

Bitvis lite väl mycket halleluja för min smak, men strunt samma. Halleluja på ni om det är vad som krävs för att evenemanget ska bli av.

Sen svider det lite förstås... Jag tänker på Liv i Parken. Allsången i stadsparken på måndagar som jag varit lite inblandad i. Det är ju ett allsångsevenemang som inte på långa vägar haft samma genomslagskraft i Katrineholm. Jag måste påminna mig om det inte alls handlar om samma sak. Liv i Parken är till för Katrineholms egna talanger, unga, gamla, proffs, amatörer. Vi har en heeelt annan budget och ja... Hur ska man säga?  Om Gabriels allsångskvällar är som en tjusig drink med parasoll så är Liv i Parken mer som en folköl. Och det är inget fel på något av dom... Både drinken och folkölen är nog så smaskiga en ljummen sommarkväll. Dock skall de icke intagas i för riklig mängd ty då blir man knäpp! Mohaha!!!

Kommentarer
Postat av: Tilla

Önskar att det kunde samarbetas, ni som är så bra arrangörer och eldsjälar, och han med sitt breda kontaktnät.

2009-07-27 @ 22:51:47
URL: http://tillatanker.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0