Mindre feber, mer skräckfilm

jagJag är fortfarande sjuk. Soffliggandes. Febern har gått ner, så det är bättre. Men jag är fortfarande minst lika ynklig. Nu när febern gått ner har jag nästan ork att bli ännu ynkligare faktiskt!

Som jag berättade i förra inlägget så har min raring till man hyrt sju skräckfilmer åt mig. Idag tittade jag på "The Texas chainsaw massacre, the beginning". Den var riktigt bra. Bra skådespelare, bra bilder, schyssta klipp. Och jag gillar när man får viss empati för förövarna genom att man får veta lite mer om dom. Så var det även i gårdagens skräckis "Devils Rejects".

Väldigt kul att få se två så pass bra skräckisar! Oh! Och i går förmiddags såg jag "Dumplings"! Det är också en finemang skräckisrulle! Så jag har ju faktiskt sett tre bra skräckfilmer på bara två dagar! Helt otroligt! Måste vara något slags rekord! Någon som slår mig?

Dagens depp är att jag förlorade en mycket prestigefylld tävling. Jag och min bandpolare Magnus tävlade om vem som hade högst feber. Och han vann... Men inte med mycket!!!

texas

Kommentarer
Postat av: Maj

Den är riktigt bra, en klassiker :)

Usch va jobbigt med feber! det är aldrig kul :(

2009-02-17 @ 21:11:31
URL: http://majlindman.blogg.se/
Postat av: Joakim

Wiie! Men visst är det bra! :)?

2009-02-17 @ 21:54:48
URL: http://laang.blogg.se/
Postat av: Anne-Lie

Har ingen kritik eller ros att ge när det gäller skräckisar, det ger mig mardrömmar.

Sov gott.Anne-Lie

2009-02-17 @ 23:17:03
URL: http://lillaanna.blogg.se/
Postat av: Ronny

Hej! Råkade slinka in här för att titta runt lite efter att jag varit inne på en blogg där du skrivit en kommentar och blev nyfiken på din blogg. Trevlig, fin och bra blogg du har och hoppas du inte har något emot oväntade besökare. Välkommen till min URL. Ha det bra.

2009-02-17 @ 23:35:10
URL: http://www.metrobloggen.se/krhnke
Postat av: Anna

Jag och min man hade ett lov på oss att gå igenom en box med 20 filmer. När vi efter tre filmer upplevt de mest tråkiga skräckisar man kan tänka sig så gav vi upp. Inga mardrömmar kom...bara mardrömmen att vi slösat bort massor av timmar av våra liv på skitskräckisar. Nej, ge mig The Mist eller en bra vampyrrulle...då ska jag drömma mardrömmar.

Fin fin sida Jenny :)

2009-02-19 @ 16:02:04
URL: http://prevail.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0