Who is she?!!

Huset har många våningar, kanske tolv. Thomas befinner sig allra högst upp, där han talar med översteprästinnan. Hon ber honom gå ner i källaren, där ska han möta ett kvinnligt väsen som kommer förvrida hjärnan på honom. Thomas försöker intala både sig själv och översteprästinnan att det väsen som finns i källaren inte kommer att vara någon match för honom.

- Du kommer inte klara tio minuter med henne! säger översteprästinnan.

Thomas antar utmaningen och försvinner ner. Väl nere i den mörka källaren möter han genast den värsta motståndare han varit med om. Är hon ett spöke, är hon en människa, vad är hon? Thomas själ och hjärta vrids i plågor då varelsen i källaren får honom att se glömda minnen, så hemska att de aldrig borde plockats fram igen. Thomas är helt övertygad om att de flesta händelserna faktiskt aldrig hänt. Men det spelar ingen roll. När de spelas upp som minnen för hans inre blir de sanna.

Thomas försöker resonera med varelsen. Han diskuterar, skriker, slåss, skjuter... Ingenting fungerar. De hemska minnena tar över hela hans kropp och han inser att han måste ut därifrån innan han tar livet av sig själv.

Det har bara gått sju minuter när Thomas rusar ut från källaren. Han springer uppför trappan till tolfte våningen. Han kastar sig ned på golvet framför översteprästinnan och med en desperat och väsande stämma skriker han:

- WHO IS SHE?!!

För det är preciiis så det låter när Thomas nyser: "Who is she" Med den inlevelsen. Hi, hi.


Kommentarer
Postat av: Thomas

Hihi... ja, det är nog så det låter... :D

2009-12-22 @ 10:22:56
Postat av: pappsen

Världens mest spännande nysning?

2009-12-22 @ 14:26:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0