Om ett år är det slut på det roliga...

Igår bjöd Coco på en fantastisk kärleksmiddag. Underbar mat, ett fint vin, levande ljus, tindrande ögon och vackra ord.Men tydligen är den här typen av romantik tillfällig. Ett år har man visst på sig att vara så här härligt kär. Sen tar det tvärstopp och vinet byts ut mot euroshoppers mineralvatten.

Det är i alla fall vad vänner till oss har sagt. När Coco och jag ger varandra kärleksfulla blickar så skrockar vännerna och säger "Njut medans det varar".

Inte alla våra vänner! Oh nej. Men fler än en påstår på fullaste allvar att det endast är första året man värnar om varandra extra mycket, sedan bryr man sig inte så fasligt längre. Man ids inte engagera sig. Välkommen in i slentrianekorrhjulsvardagsverkligheten, PANG!!!

Det skrämmer mig enormt. Jag vill verkligen inte att det ska bli så! SÄG ATT DET INTE BLIR SÅ!!!

(Varför säger man ekorrhjul? Det är väl ändå hamstrar som har såna där hjul? Har du någon gång sett en ekorre springa runt i ett hjul?!!)

Kommentarer
Postat av: Annicka la spådamo de l`amour

Lyssna inte på de orden!!! Er kärlek är unik! Er kärlek måste övervinna hinder som andras ej behöver, er kärlek är ärlig, innerlig och oändlig! Er kärlek har inga speciella mål utan finns här och nu! Jag ser det och gläds med er!

Dessutom! Vem f*n vill åka karusell?! Nej tack! Berg-och-dalbana skall det vara!!! Njut av färden!!! Wehooo!

2011-06-12 @ 12:13:03
Postat av: Jenny Penny Snigelslemmy

WOOOW!!! Annicka, du är ju fantastisk!!!

2011-06-12 @ 21:06:29
URL: http://wistbacka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0