Massmord i lagens namn

Jag tycker det här med vaccinationen och svininfluensan är obehagligt som sjutton. Inte för att det handlar om sjukdom och sprutor och sånt. Nej, det är obehagligt eftersom det känns som att det är något lurt med alltihop!

Jag förstår hela grejen med att di där som bestämmer tycker att vi ska vaccinera oss för att annars blir det för dyrt för Sverige. Vi har inte råd att låta hela svenska befolkningen ligga hemma och vara sjuka. Visst...

Men vad är det som gör att det plötsligt kan anordnas så himla mycket arbeta kring ett vaccin? Brukar man inte behöva testa vaccin i en miljon år innan man vågar spruta in det i varenda svensk?

Vi kan knappt ordna system som skulle vara rackarns så bra för hälsa och miljö. Typ gratis kollektivtrafik, bilförbud (med dispens för nödvändiga transporter), bort med farliga ämnen från livsmedel med mera, med mera.

Men plötsligt kan vi fixa så varenda liten prick i landet kan få en spruta...

Något är lurt!

Min hjärna har kommit på vad det är frågan om. Det är inget mindre än massmord. Ett långsamt verkande gift som kommer ta död på oss allihop.

Och det är inget dåligt. Nej då. Sverige är utlottat till att offra sig för planetens framtid. Det här är ett steg i kampen mot överbefolkningen. Några stackars politiker har tvingats fatta detta tragiska men ack så nödvändiga beslut. Det är Sverige nu, eller hela planeten om en liten stund...

Logiskt va?

vaccination

Bilden togs för cirka en halvtimme sedan av Therese Fasth från vaccinationsplejset där hennes yngsta son nu ska få sin spruta. Therese beskriver situationen som skräckfilmslik. Hundratals människor köar i stora ekande lokaler. Stämningen är läbbig.


Kommentarer
Postat av: Jörgen Wistbacka

Jag tror dig Jenny.

För det är bara nysvenskar och invandrare (kanske samma sak) som fattat detta och vägrar vaccinering, till en viss grad.

Vi som är födda i Sverige är så indokrinerade att lyda staten att vi gör som vi blir tillsagda.

Eller...

2009-11-17 @ 17:12:21
Postat av: pappsen

Konspirationsteorier är ju ofta spännande. Så även den här. Men den är inte helt logisk. Sveriges problem, som vi delar med alla andra EU-länder, är att det föds för få barn, den arbetsföra befolkningen, som ska försörja allt fler gamla, minskar dramatiskt.



Problemet går inte att lösa ens med massinvandring från överfolkade områden – något som troligen under alla omständigheter blir ett måste om kanske 100 år på grund av klimatförändringarna.



Men snacka om, som det hette förr, en ny världsordning!

2009-11-18 @ 10:48:38
Postat av: Jenny Penny Snigelslemmy

Okej... Jag är lite lugnad nu pappa. Lite...

2009-11-18 @ 13:51:46
URL: http://wistbacka.blogg.se/
Postat av: Therese

Du är ju inte helt ensam om att ha tänkt tanken ;) Men eftersom massa politker och "rika " männsikor får gå före i kön, trots att de inte tillhör någon riskgrupp. Sjukhuspersonal tar hem vaccin till anhöriga... Så det håller inte riktigt...



Det är ju även många i riskgrupper som inte blir kallade alls. Kan detta vara medvetet? Arbetslösa har dessutom inte chansen som många som jobbar ,att få vaccinet genom jobbet. Så det här kanske är ett sätt att försöka bli av med alla arbetslösa och "onyttiga" människor i samhället...Så vaccinet kanske är räddningen och alla andra kommer dö? Nej det går inte heller ihop.



Sverige har dessutom gått emot alla andra länder vilka de tycker ska ligga i riskgrupper. Det är ju också skumt. Vad kan det betyda? Sen ändrar de sig plötsligt vad det gäller barn, som från början inte skulle vaccineras innan de vuxna ,trots att alla vet att de är de största smittspridarna.Hm



Så till vaccinet...hur kunde de bli klart så fort? Jo för att detta är en sjukdom som högt uppsatta människor har tillverkat och spridit ut medvetet förstås! Därför var vaccinet redan färdigt. Men de hade bara tänkt att ge det till vissa människor.Men av någon anledning fick någon nys om det hela. Kanske kunde någon av dem inte leva med tanken på att ha dödat så många människor. Så han skickade en del av vaccinet till ett labb och på den vägen är det ;)

2009-11-18 @ 17:12:34
Postat av: Therese

Du är ju inte den första som tänkt tanken... ;)



Men jag tror inte din teori stämmer riktigt. För det är ju politiker och rika människor som går före i kön, plus att många inom vården tar hem vaccin till sina släktingar. Medans många i riskggrupperna inte ens blir kallade och istället får vaccinera sig sist av alla.



Men nåt lurt är det , många får ju vaccin genom jobbet, Alltså är det arbetslösa och "onyttiga" människor de försöker göra sig av med. Kanske är det vaccinet som är livsavgörande? Nej det stämmer inte heller för de flesta överlever utan vaccin.



Sen undrar jag över varför Sverige gått emot resten av världen om vilka som ska vaccineras först. I alla andra länder vaccinerade man barnen först.Men inte här, fast man vet att de är de största smittspridarna ,hm... Ville Sverige skona barnen så länge som möjligt? Men varför får de då "förtur"nu?



Varför vaccinet kom ut så fort är nog logiskt ändå. För självklart är den här sjukdomen planterad i samhället av några högt uppsatta människor. Dessa hade ju förstås även framställt ett botemedel. Men någon av dem fick kalla fötter när han (för självklart är det mest män i denna grupp,kanske någon enstaka kvinna oxå;)tänkte på hur många människor de kommer att döda...(Jag vet det är inte fler som dör än av vanlig influensa)Men i alla fall, han fick kalla fötter och skickade vaccinet anonymt till ett labb och på den vägen är det;)



Den som överlever får se...

2009-11-18 @ 18:45:10
Postat av: Jörgen Wistbacka

Självklart fungerar det som Therese säger...



Det är de som bestämmer som tar vaccinet först (Politiker och vårdpersonal).

Sedan kommer de som betalar dessa personer, de rika i samhället. De som har politiker som vänner och leder de lokala företagen.

Därefter kommer de rikas personal, alltså de anställda.

Sen kommer deras barn, inte de rikas barn, de har redan fått vaccin tillsammans med de rika vuxna.

Efter detta kan vi kolla upp skolor och se till att de får vaccin.

Om de finns några nyttiga kvar ska de ha, för att sedan se om det finns något kvar till de övriga.

;-)

2009-11-18 @ 23:29:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0